Auchan primeşte zilnic 100 de CV-uri pentru posturile disponibile la viitorul magazin din cadrul Electroputere Parc. Constructorii au asigurat că mall-ul va fi inaugurat pe 15 noiembrie.

Retailerul francez Auchan a lansat pe 20 iulie o campanie de recrutare de personal pentru magazinul care va fi deschis în luna noiembrie în cadrul Electroputere Parc – mall ce va fi inaugurat pe 15 noiembrie. Auchan pune la dispoziţia craiovenilor 400 de locuri de muncă în 30 de meserii diferite, printre posturile oferite fiind cele de casier, lucrător comercial, cofetar, brutar, patiser, măcelar, bucătar, electrician, agent de securitate etc. Lista completă poate fi consultată la secţiunea Cariere pe site-ul www.auchan.ro. Tot aici, cei interesaţi pot depune on line un CV sau pot merge la biroul de recrutări din Craiova al magazinului.

Până în prezent, Auchan a înregistrat pentru prelucrare 4.100 de CV-uri, alte câteva sute aşteptând la rând. În medie, au fost depuse circa 100 de CV-uri pe zi, fiind o concurenţă de zece candidaţi pe loc. Evident, unele posturi sunt mai cerute decât altele, cele mai multe solicitări fiind înregistrate pentru posturile de casier şi lucrător comercial. Cei mai mulţi candidaţi au aflat de campania de angajări din GdS. Hipermarketul Auchan va avea 11.000 mp şi 50.000 de produse, dintre care 60% alimentare şi 40% nealimentare. Pe de altă parte, Adrian Tulhină, project manager al Electroputere Parc, ne-a asigurat că mall-ul va fi inaugurat la data anunţată. „Nu există nici un fel de decalaj, lucrările sunt în grafic, iar centrul comercial va fi deschis pe 15 noiembrie“, a afirmat acesta. Doritorii unui loc de muncă se pot adresa şi celorlalţi angajatori care şi-au anunţat deja prezenţa în incinta Electroputere Parc: Leroy Merlin, Decathlon, Kiabi sau Norauto.

Sursa: GDS