Electroputere Parc este închiriat în proporţie de 92% şi este gata să-şi deschidă porţile pe 15 noiembrie, anunţă DTZ Echinox, agentul exclusiv de închiriere al centrului comercial. Proiectat iniţial pentru 55.000 mp închiriabili, 1.900 de locuri de parcare şi peste 120 de magazine, mallul a ajuns la 71.000 mp după ce a fost extins pentru a face faţă solicitărilor.

Inditex este una dintre firmele prezente la Electroputere Parc. Societatea a închiriat deja 3.500 mp şi va deschide magazine sub brandurile Zara, Bershka, Pull&Bear şi Stradivarius. Retailerul suedez H&M a contractat şi el o suprafaţă de 1.600 mp în noul centru.

Alte societăţi care au semnat contracte sunt LC Wakiki (950 mp), Douglas, Office Shoes, Killtec, Sensiblu, Gatta, Pet Center, cafeneaua Segafredo şi producătorul de mobilă Elvila – care va deschide o unitate de 3.000 mp. Acestea se adaugă brandurilor care şi-au anunţat prezenţa încă de la începutul anului: Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Batta, Otter, Yves Rocher, Banca Transilvania sau Zvon Cafe. Citeste Continuarea »

Auchan primeşte zilnic 100 de CV-uri pentru posturile disponibile la viitorul magazin din cadrul Electroputere Parc. Constructorii au asigurat că mall-ul va fi inaugurat pe 15 noiembrie.

Retailerul francez Auchan a lansat pe 20 iulie o campanie de recrutare de personal pentru magazinul care va fi deschis în luna noiembrie în cadrul Electroputere Parc – mall ce va fi inaugurat pe 15 noiembrie. Auchan pune la dispoziţia craiovenilor 400 de locuri de muncă în 30 de meserii diferite, printre posturile oferite fiind cele de casier, lucrător comercial, cofetar, brutar, patiser, măcelar, bucătar, electrician, agent de securitate etc. Lista completă poate fi consultată la secţiunea Cariere pe site-ul www.auchan.ro. Tot aici, cei interesaţi pot depune on line un CV sau pot merge la biroul de recrutări din Craiova al magazinului. Citeste Continuarea »