Încep lucrările la mall-ul de pe Caracal. Dezvoltatorul susţine că la finalul primei faze de construcţie va putea înainta o dată de inaugurare

Sonae Sierra va începe în această lună prima fază de construcţie la Adora Mall, situat pe strada Caracal din Bănie. Potrivit dezvoltatorului Sonae Sierra, după prima fază a construcţiei, care se va întinde pe şase luni, va fi anunţată o dată de finalizare a proiectului.

Portughezii de la Sonae Sierra par să fi găsit în sfârşit resursele financiare necesare pentru continuarea construcţiei mall-ului situat pe strada Caracal din Bănie. Potrivit unui comunicat remis de companie, lucrările la mall vor începe în această lună. „Începerea lucrărilor de construcţie pentru Adora Mall confirmă angajamentul companiei Sonae Sierra pe piaţa românească şi, implicit, pe piaţa din Craiova. Prima fază a lucrărilor de construcţie se va întinde pe o peroadă de şase luni iar la finalul acestei perioade suntem încrezători că vom putea anunţa data inaugurării centrului comercial”, susţine Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil pentru Dezvoltare în România.

Citeste Continuarea »