Un alt webcam de pe santierul West Gate Center Mall Craiova. Imaginile se schimba la un interval mare de timp (cateva ore).

Multumiri keanu @ SkyScraperCity pentru informatie

Cel de-al doilea mall din Oltenia va fi ridicat la marginea Craiovei, lucrarile de constructie urmand a fi demarate in luna decembrie. Oltenia Mall reprezinta un proiect al unei firme italiene, Seconda Iniziativa, si Casa Noastra, o companie romaneasca. Centrul comercial, cu o suprafata de 193.000 de metri patrati, va fi inaugurat la sfarsitul anului 2009, potrivit reprezentantilor firmei italiene.

La un kilometru de fabrica Ford

Oltenia Mall va fi amplasat pe drumul european E70, la intrarea in Craiova, intr-o zona metropolitana aflata in plina dezvoltare. Zona respectiva, aflata la cativa kilometri de aeroport, este in plina dezvoltare in cadrul zonei metropolitane in formare, la cativa kilometri de aeroport, pe autostrada E70, artera care strabate inima Olteniei.

„Centrul comercial se afla la un kilometru de fabrica Ford si cativa kilometri de aeroport, la iesirea din oras”, spune Anthony Vitali, managerul de proiect din partea firmei Seconda Iniziativa.

Oltenia Mall va avea o suprafata de 193.000 de metri patrati si va cuprinde sute de magazine, un hotel, un aqua park, sali de cinema, piste de bowling, cazinou, patinoar, saloane de infrumusetare si chiar un centru de reparat incaltamintea. Pe langa toate acestea, craiovenii vor avea la dispozitie si terenuri de tenis, fotbal si baschet, dar si sali de spectacole ori zone dedicate expozitiilor.

Pe o suprafata de peste 80.000 de metri patrati vor fi amenajate 3.600 de locuri de parcare, atat supraterane, cat si subterane, iar reteaua de strazi interne se va intinde pe 27.000 de metri patrati.

„In mare, asa va arata proiectul, dar inca se mai lucreaza la el. Avem experienta unor centre similare de succes din Italia, Franta si Spania, dar acesta este cel mai mare proiect al nostru”, sustine Anthony Vitali. Managerul de proiect mai spune ca lucrarile propriu-zise vor incepe cel mai probabil in luna decembrie, iar Oltenia Mall se va deschide la sfarsitul lui 2009.

Sursa: BloomBiz